Joey heeft spijt van de kerstman slopen

Joey heeft spijt van de kerstman slopen

Gisteren hebben een aantal mannen de kerstman gesloopt, waaronder Gio. Patrick heeft vanmorgen al een gesprek gehad met Colinda hierover maar Joey wil toch ook even het gesprek aan met Patrick. Hij zegt spijt te hebben dat hij de kerstman gesloopt heeft.

Joey zegt tegen Patrick ik had eerst zoiets van wat zeik je nou. Ik deed het in eerste instantie omdat ik het leuk en grappig vond. En toen lag ik op mijn bed en dacht ik even na. Je zit hier wel in een bepaalde context waarbij je nu een verkeerde uitstalling hebt. Je bent nu gewoon moedwillig aan het kapot maken. En jou vervelende gevoel waar je het vanmorgen over gehad hebt kan ik nu beter in komen. Dus mijn excuses, daar zat ik een beetje mee. Thanks antwoordt Patrick top. En Joey benadrukt dat hij zich mee heeft laten slepen, hij vond het wel grappig. Patrick antwoordt ja, die bijl had ik mezelf maar toe geëigend zodat ze daar niet mee konden slaan. Ik heb Chris daar ook op aangesproken. Hij vond de kerstman irritant waarop ik zei het liedje is irritant niet de pop. Joey antwoordt het niet met de intentie van agressie willen doen. Het was gewoon een beetje lol maken. Patrick snapt de ontlading ook wel maar vond het een meest minder creatieve manier om het zo te doen. Patrick vindt het wel tof van Joey dat hij even in gesprek gaat over dit onderwerp. De twee schudden elkaar de hand en het lijkt weer goed te zijn. Daarna begint Patrick over verf die hij wil bestellen, hij wil verven op doeken om daar geld mee te gaan verdienen. Hij laat het hout even los, hij gaat nog een keer opruimen en dan kijken wat er gebeurd. Dan kan men ook zien wat mijn invloed is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *