Het centraal van 9 december in Utopia

Het centraal van 9 december in Utopia

Wederom is het tijd voor het centraal, er wordt dan ook weer van alles besproken door de bewoners uit Utopia. Hier lees je alle punten op een rijtje die besproken zijn op 9 december.

17:08 – Keukeninspectie resultaat
Inspectie van de keuken heeft een score van een 8.6 opgeleverd. De keuken maakt sprongen in verhouding tot de laatste controle.Vanessa is super trots op het resultaat van het rapport.

17:12 – De auto
Wilco wil dat de auto een monument wordt. Gio wil de auto sowieso tot na de kerst behouden. De rest van groep wil liever dat de auto gewoon weggaat. Een definitieve beslissing is er nog niet genomen.

17:15 – Grote Schoonmaak
Naomi ergert zich aan de rotzooi en wil dat iedereen zich morgen inzet om de Loods weer schoon te maken. Vanessa kan zich vinden in de woorden van Naomi.

17:17 – Abou
Ivan wil iedereen bedanken voor de inzet die is getoond naar Abou toe. Hij voelde zich heel erg welkom en heeft het naar zin gehad in Utopia.

17:19 – Dode kip
Gio heeft een dode kip gevonden in de schuur. Het zou kunnen dat dit komt door de vogelgriep. Gio heeft hiervoor aangifte gedaan bij de desbetreffende site voor vogelgriep meldingen.

17:21 – Lezing
Nicoline heeft het erg druk met al het werk dat zij doet voor de lezing die zij op de achttiende gaat geven. Voor de academie kan men gewoon nog kaarten kopen. Introdans komt sowieso dansen ondanks dat de kaartverkoop niet storm liep.

17:25 – Bloemperkjes
De perkjes zijn af en klaar om beplant te worden. Wie wil, kan morgen Chris hiermee helpen.

17:28 – Cheque
Morgen wordt er een cheque overhandigt aan Energy4All. Dit met betrekking tot de verkochte koeknuffels.

17:30 – Dichtbundel
Nicoline heeft inmiddels 250 bestellingen binnen voor haar boekjes. Wanneer het verpakkingsmateriaal binnen is worden de boekjes verstuurd.

17:35 – Oud & Nieuw
Ondanks dat kerst nog moet plaatsvinden zijn de Utopianen ook bezig met oud en nieuw. Patrick wil vuurwerk, Vanessa is met een geheim plan bezig en wie weet is het wel leuk om elkaar een uurtje te roasten. Laura wil ook heel graag muziek op deze avond. Qua eten zal het gewoon een simpel buffet worden en heel veel drank.

17:40 – Kinderacademie
LauraB wil heel graag een kinderacademie in Utopia. Op een nog te bespreken middag zal een klas van 20 tot 30 kinderen hun ideeën over een ideale samenleving bespreken.

17:45 – Winnaarsplein
Colinda wil het plein bij Utopia benoemen naar de winnaar van Utopia 2014.

En daarmee eindigt het centraal van 9 december, uiteraard kun je het in onderstaand filmpje nog eens terug kijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *