Vanessa over de genegenheid met Mark

Vanessa over de genegenheid met Mark

Gisteren hebben Vanessa en Mark een gezellige nacht gehad en niet bepaald stil gelegen. Het is de bewoners ook niet ontgaan en LauraB gaat het gesprek met Vanessa aan over de genegenheid.

LauraB geeft aan dat als Joey weg zou gaan het een stuk minder leuk zou zijn. Vanessa kan zich daarin wel vinden en zegt ja dat heb ik ook omdat je dan iemand hebt waarbij je je veilig voelt. Ik weet niet hoe dat het kan gebeuren hoe of wat. Maar je zit nu aan het einde van het jaar en iedereen zoekt elkaar toch wel een beetje op al is het maar voor genegenheid, dat maakt het gewoon gezelliger. Natuurlijk antwoordt LauraB bij Joey is het al begonnen sinds ik hier net was. Dat is dus al best wel een tijdje, met zijn ups en downs. Ik heb genoeg mensen waarbij ik me goed voel maar met hem is dat toch iets anders. Ik heb het maar aan de kant gezet, ik doe maar een dotje ik zou dit van te voren nooit doen. Ja zegt Vanessa maar dat is bij mij precies hetzelfde. Natuurlijk weet ik het ook en ik heb thuis ook twee f*cking kinderen zitten. En dan denk ik waar ben ik mee bezig, maar van de andere kant ik kan het gewoon niet tegenhouden. Je bent ook gewoon mens antwoordt LauraB, je kunt dat een paar weken volhouden. Hooguit een paar maanden maar dan stopt het wel. Ja zegt Vanessa maar ik heb er zo’n mijn best voor gedaan snap je? LauraB zegt het te snappen en dat het ook anders is dan voor anderen hier. Ja en voor Collie, jullie hebben allebei nog kids. We zullen zien Vanes!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *