Weer een conflict tussen Colinda en Patrick

Weer een conflict tussen Colinda en Patrick

Het leek een tijdje goed te gaan tussen Colinda en Patrick, echter hebben de twee alweer een conflict gehad. Dit begon gisteren avond, er werd wat lollig gedaan over de balletvoorstelling verzorgd door Introdans. Mark deed een poging om te dansen… Echter schiet dat bij Patrick in het verkeerde keelgat.

Zo zei hij gisteren avond stelletje f*cking hypocrieten zijn het. Een beetje die dansers door de zeik halen, een kopstoot kan ie krijgen! Ik kan er zo slecht tegen als mensen hier hun performance laten zien en twee dagen later de zeik in worden getrokken. Daar ben ik niet echt fan van. Colinda probeert het te sussen maar Patrick wil dat niet horen. Gooi het allemaal weer terug op mij, dan ben ik maar de trouble maker. Ik vind het gewoon geen humor. Volgens Colinda kunnen de mensen van Introdans er ook wel om lachen. Ik hoop het zegt Patrick, ik ben geen fan van dit soort humor.  Colinda is wel benieuwd waarom Patrick altijd problemen moet zoeken. Ik geef mijn mening antwoordt Patrick, daar heb ik recht op om die te geven. Uiteindelijk ontstaat er een lange discussie tussen de twee die in onderstaand filmpje te zien is.

Vanmorgen was het conflict nog niet voorbij, Patrick zegt dan ook tegen Colinda ik heb nog nooit zo’n bitch van een wijf gezien. Nee? antwoordt Colinda, dan heb je de echte bitch nog niet gezien jongen. Laat hem zien antwoordt Patrick. Nee zegt Colinda dat gun ik jou niet, ik trap er niet in! Dag Colinda zegt Patrick en loopt vervolgens weg richting de openhaard. Daar sloopt hij een schilderij die hij gemaakt heeft en gooit deze in de kachel. Ook Colinda bespreekt de ruzie met LauraB en Nicole. Ze zegt ik begrijp veel in het leven maar dit niet hoor! Ik ben er in ieder geval mee gestopt. Misschien moet je dat eens effe volhouden dan antwoordt LauraB. Nou niet effe zegt Colinda gewoon goed volhouden. Dat is ook goed voor mij, ik heb niets verkeerds gedaan. Dit is zijn eigen tekortkoming. Volgens LauraB was dit gisteren al heel de dag aan de gang wat er met jou gebeurde.  Die spanning die om die man heen hangt is niet goed hoor, voor niemand hier niet. En die rare wisselingen ook heel de dag! Colinda geeft aan dat ze tegen Patrick gezegd heeft dat de intimiteit over is. Patrick gaf toen een hand en zei prima. Charlotte luistert het gesprek ook aan en zegt dit moet echt stoppen, dit is natuurlijk geen manier.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *