Vervolg bijzondere fotoshoot voor Naomi

Vervolg bijzondere fotoshoot voor Naomi

Eerder hebben Ivan en Naomi een mailtje gehad met een bijzonder verzoek. Hierin stond namelijk de vraag of Naomi mee wilde werken aan een bijzondere fotoshoot. De vraag werd gesteld door een vrijwilliger van Vluchtelingenwerk, een cliënt van haar zou graag door willen breken als model. Echter heeft ze nog geen portfolio en wilde graag de hulp van Naomi hiervoor. Zojuist zijn ze gearriveerd in Utopia, de shoot kan zo van start!

Uiteraard wordt het gezelschap hartelijk ontvangen en er volgt een voorstel ronde. Daarna een drankje en wordt vertelt waarom ze gevlucht zijn. Ineke de vrijwilligster van Vluchtelingen werk legt het een beetje uit, ze zijn bekeerd christenen en dat zorgt voor gevaarlijke situaties in Iran. Ati, Razi en hun zusje zijn samen met hun ouders gevlucht, Ati wil graag model worden. Ze zijn beide opgeleid en afgestudeerd tot psycholoog. Ondertussen wordt alvast de Utopia kalender geshowd en wordt er even gebabbeld over de tatoeages van Laura. Ati zou het ook wel willen, maar ze moet er nog even goed over nadenken. Zeker omdat ze wellicht model wil worden. Ook Ivan vertelt hoe zijn traject precies verlopen is en daarna is het tijd voor de fotoshoot. Ati is al helemaal opgemaakt anders had Charlotte dit graag willen doen. Naomi vertelt Ati wat ze moet doen en legt het vervolgens op de gevoelige plaat vast. De fotoshoot vindt in loods en buiten plaats. De foto’s worden bekeken en er zal nog gewisseld worden van kleding. Zou Ati een model kunnen worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *