Wilco is helemaal klaar met Patrick

Wilco is helemaal klaar met Patrick

Wilco is helemaal klaar met Patrick en moet dit even kwijt aan Vanessa. Dadelijk is er weer een halve zool die denkt laten we weer eens in therapie gaan. Van mij krijgt hij geen woord meer, bij mij is het over zegt Wilco geïrriteerd. Vanessa geeft aan dat hij niet bang hoeft te zijn dat hij nogmaals in therapie met Patrick moet. Hij zoekt het maar uit! Er is iets in hem wat niet helemaal goed is. Wilco denkt dat hij toch van alles weer de schuld gaat krijgen en daar zit hij niet op te wachten. Dadelijk is hij morgen weer vrolijk en dan zeg ik geen woord meer tegen hem. Dan zegt straks iedereen van ja je praat  jniet tegen hem en blablabla je moet in therapie. Vanessa schiet vervolgens in de lag en zegt ja ja, ik snap je! Maar wel handjes thuis hè.

Wat later is Wilco druk aan het werk in Utopia bay. LauraB loopt even  binnen met de vraag waar de slijptol is. Laura B ziet dat Wilco druk is en neemt een kijkje. Vet! roept Laura enthousiast. Heel vet vindt Wilco het worden, alleen baalt hij ervan dat hij dit project alleen moet afmaken. Patrick zou hem hier namelijk bij helpen. Daarom is hij helemaal klaar met Patrick en deelt ook mede geen energie meer in hem te steken. LauraB begrijpt Wilco wel en zegt ik heb er geen woorden voor. Ik vind het jammer dat we deze maand niet kunnen stemmen. Ik had het namelijk wel geweten! Het lijkt erop dat Patrick steeds minder in de groep mee kan draaien en er niet meer in past. Zou er nog verandering komen of wordt het nog erger?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *