Een kerstdiner van Vanessa

Een kerstdiner van Vanessa

Alhoewel het nog geen kerst is heeft Vanessa vandaag heel de dag in de keuken gestaan. Ze is een kerst diner aan het voorbereiden voor alle bewoners. De tafel is al helemaal gedekt en de bewoners zijn op dit moment aan het genieten. Vanessa doet nog even de laatste voorbereidingen en heeft van alles voor de bewoners gemaakt. Niet alles is vers, sommige producten komen gewoon lekker makkelijk uit een potje. Terwijl ze druk bezig is laat de keukenprinses de kraan lopen, de koelkast open staan en producten gaan onafgedekt erin en eruit. Ook Ivan komt af en toe even plagen en dat kan ze niet erg goed verdragen en scheld hem dan ook uit.

Naast het koken gebeurd er weinig in Utopia, het is erg rustig. De bewoners zijn druk bezig om gepaste kleding uit te zoeken om van dit kerstdiner te kunnen genieten  Je moet natuurlijk wel netjes voor de dag komen tijdens een diner! Zo heeft Charlotte haar vriendin Laura gestyled en voor haar een leuk setje kleding uitgekozen. Dan loeit het lucht alarm en is het tijd om te gaan eten! Zal er nog een tweede kerstdiner plaats vinden?

We zullen het bericht nog aanvullen met filmpjes zodra deze beschikbaar zijn!

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Debbie at 10:21

    Na het nuttigen van de soep vraagt Giorgio fatsoenlijk aan Vanessa, wat krijgen we te eten? Waarop Vanessa zegt, dat zie je toch wat je voor je neus hebt heuheu.. Ze weet niet eens het Kerstdiner te omschrijven. maar zie dat ervoor de zoveelste keer meer dan genoeg kerstborrels zijn. Wie betaald dit toch allemaal? zeker weer de b.v. De luxe rijkdom ligt/staat rijkelijk op tafel, en dat in een land waar zoveel armoede heerst onder de bevolking. Het hele Utopia idee is in mijn ogen een totale flop geworden.. hoopte enigszins dat het ging lukken. Maar het luxe (geld) komt steeds meer en meer aan bod, althans dit jaar. Is dit nu de bedoeling van de ideale Utopiaanse samenleving? Begrijp er niets meer van. Het is duidelijk, zoals het daar gaat, dit lijkt helemaal niet op de ideale samenleving, Utopia bestaat niet, het lijkt er totaal niet op..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *