Patrick tegen de stichting de gouden pot

Patrick tegen de stichting de gouden pot

Terwijl Wilco nog steeds druk bezig is met knutselen voor de stichting de gouden pot waar Patrick eigenlijk ook mee zou helpen komt Chris binnen. Hij vertelt LauraB, Joey en Wilco dat Patrick tegen de stichting is die opgericht zal worden.

Chris zegt tegen het gezelschap ik denk dat Patrick het niet zo’n goed idee vindt, de gouden pot. Waarom niet vraagt Joey. Chris antwoordt ja weet ik het hij heeft het allemaal over officieel en inschrijven en weet ik het allemaal. Ahh joh zegt Joey, laat hem die grote smerige meurmuil van hem houden. Ik ben klaar met dat gezwets, die vent spoort zelf niet om een fotolijst in elkaar te zetten en dan gaat hij zitten k*tten om dit. Oprotten we gaan er gewoon voor! Chris zegt dat Patrick wel positief is over het uiteindelijke doel van de stichting, dat dan weer wel. Wilco vraagt aan Chris waar Patrick dan niet zo eens over is. Chris antwoordt dat Patrick het meer heeft over een taart en dan verdeelt… Wilco onderbreekt hem kom op zeg, maar ik verbaasde me al dat hij weer praatte vandaag. Je had een serieus gesprek met hem. Chris antwoordt dat hij nu niet naar zijn zin heeft. Hij is sarcastisch zegt hij zelf dus je moet niet alles serieus nemen wat hij zegt. Hij is gewoon pissed off. Wilco vindt het allemaal maar lastig. En LauraB vindt dat de groep het niet zo aan moet trekken. Je moet hem inderdaad zijn gang laten gaan aldus Chris, hij stoort zich aan heel veel dingen. Maar sommige dingen hou je nou eenmaal. Volgens Joey heeft Patrick hem er niet mee. Als hij wil gaan sikeneuren over een stichting of iemand die wel hard wil werken dan ben je bij mij een beetje af. Het lijkt erop dat de bewoners steeds meer moeite krijgen met mopper koning Patrick….

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 12:12

    Fijne reactie van Joey (waarom gelijk weer zo onbeschoft heftig?). Patrick heeft waarschijjnlijk wel een punt mbt “officieel”– het oprichten van een stichting is denk ik niet zo eenvoudig en kost vast flink wat geld (notaris tarief is nooit leuk).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *