Patrick de mopper koning

Patrick de mopper koning

Patrick praat sinds vanmorgen niet veel meer, dit sinds het conflict van gisteren avond. Uiteindelijk spreekt hij even met Nicoline en na het kerstdiner met Chris. Patrick de mopper koning moppert er dan ook op los.

Patrick zegt tegen Chris dat je opgesloten zit, en je hebt 15 mensen. Als een grote denktank zit je in één loods en de zwakste schakel vormt zich vanzelf en die kan een keer per maand uitgeschakeld worden. En dan komt er nieuw talent binnen om die denk tank weer op te vullen. Alleen die denk tank versplinterd en gaat ieder voor zich hun eigen ding doen. Niemand denkt in het geheel, die denk tank is veranderd in 3 kleine delen. En dat is merkbaar, er ontwikkeld zich meer op de slaapkamers dan aan tafel. Chris kan zich er wel in vinden, de groene kamer overheerst. In mijn kamer heb ik niet het idee dat het een denk tank is. Chris vindt alles bij elkaar zo complex. Je zou ook kunnen zeggen tegen iedereen hier heb je je budget en zoek het maar uit. Patrick denkt dat er dan heel veel veranderd. Ik heb eraan zitten denken, geef mijn mijn eten scheld maar, ik dop mijn eigen bonen. Ik ben vandaag wel erg sinies dus ik durf dingen wat gemakkelijker uit te spreken. Dus ik hoop dat je het met een korrel zout kunt nemen wat ik allemaal zei maar ik zie het wel gebeuren. Ik ben gewoon heel erg verdrietig, ik was zo blij dat ik iemand gevonden had. Waar ik lief voor kon zijn en de liefde ervoor kon accepteren. Ik ben nu echt heel erg van slag, echt naar de klote. Het liefste steek ik nu gewoon alles in de fik nu. En vertelt wat hij vervolgens uit kwaadheid maar in de openhaard heeft gegooid. Het komt erop neer dat dat alles is geweest wat hij kon linken aan Colinda. Ook waarschuwt hij Chris dat mocht het zo door gaan hij nog giftiger kan worden. Chris hoort het gemopper aan en luistert aandachtig naar het geklaag en gemopper. Patrick gaat nog even door, Colinda is volgens hem bang voor de liefde net zoals hij dat in het begin was. Wel steekt ze nog even na door zich mooi aan te kleden en vervolgens voor hem te gaan zitten aan tafel. Dan komen de doelen nog even aan bod, Chris geeft aan dat hij gaat kijken hoe hij het verder gaat doen als zijn doel bereikt is. En uiteraard komt Wilco ook nog even aan de orde. Bekijk Patrick de mopper koning nog eens terug via onderstaande filmpjes.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 15:01

    Ja, lijkt me wel zo gezond voor iedereen.. Trouwens, zou best een mooi SOAP-achtig einde zijn: terwijl alle bewoners vrolijk buiten staan te proosten op Oudejaar en naar het vuurwerk staan te kijken, zet achter hen Patje met een jerrucannetje de loods in de hens… voor een schoon begin op 1 januarie. :O Maar voor zo’n passend einde zal Talpa wel te laf zijn, hehehe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *