Een bijzondere fotoshoot voor Naomi

Een bijzondere fotoshoot voor Naomi

Er is een mail voor Naomi, een leuk mailtje want ze kan binnenkort aan de slag met een bijzondere fotoshoot!

Samen met Ivan leest ze het mailtje door, al snel wordt duidelijk waarom Ivan mee kijkt. De mail is namelijk afkomstig van een vrijwilliger van Vluchtelingenwerk. De vrijwilliger begeleidt een 20 jarige studente die filosofie studeert. Maar daarnaast zou ze graag model willen worden. Het meisje waar het om gaat is gevlucht vanuit Iran en woont sinds december 2013 in Nederland. Om model te kunnen worden zijn foto’s voor een portfolio wel handig. Echter is het duur om een portfolio te laten maken en dat staat haar een modellencarrière in de weg. De vrijwilliger van Vluchtelingen werk heeft daarom besloten om even contact op te nemen aangezien Naomi fotograaf is. Het lijkt de vrijwilliger wel wat als Naomi haar en haar cliënt uit de brand zou kunnen helpen voor een klein prijsje. Naomi en Ivan reageren beide erg enthousiast. Ivan vindt het f*cking vet en Naomi besluit de telefoon te regelen om een afspraak te maken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *