Patrick wil gezonder leven

Patrick wil gezonder leven

Patrick en Colinda lagen vanmorgen nog gezellig in bed, de twee besproken van alles zo wil Patrick voortaan beter naar zijn lichaam luisteren en gezonder gaan leven.

Patrick zegt tegen Colinda dat hij zichzelf beloofd heeft om naar zijn lichaam te gaan luisteren. Nu zegt mijn lichaam rustig aan doen en rustig opstaan en lekker douchen. Ik nodig je uit om mee te douchen trouwens. Nee zegt Colinda en Patrick zegt dan ga ik alleen douchen, dat maakt me geen fluit uit. En dan ga ik een ontbijtje nemen en koken. En dan zal ik een dezer dagen wel weer behoefte krijgen om te sporten, dat gaat vanzelf als ik ga stoppen met roken. Daar wil ik misschien wel aan mee willen doen antwoordt Colinda. Ja lekker toch zegt Patrick. Chris zei ook al als je start met luisteren naar je lichaam. Flexibel worden en Yoga wat niet extreem hoeft en wat gezondere voeding. Weet je dat het heel ongezond is wat wij doen, die pieken van suiker en dan ben je weer moe. Colinda antwoordt dat logisch is, ze is al heel haar leven gewend om suiker te nemen. Maar dat wil niet zeggen dat het gezond is aldus Patrick. Ik zou graag 86 worden. Ik ook antwoordt Colinda maar dat heb ik allang gezien. Patrick wil het dan zo zeggen, hij gaat zich wel verdiepen in wat voeding met hem doet. Er is meer informatie en als ik een wending wil geven aan een gezonder leven. De twee geven elkaar een kus en gaan verder met hun plannen voor vandaag. Zal het Patrick gaan lukken?

Verder is Wilco bezig geweest met het schrijven van kerstkaarten. Hij vertelt er verder weinig bij maar versierd het wel mooi. Wel schrikt hij van de verzendkosten, hij moet 2,56 betalen! Zijn ze niet goed daaro? Stelletje oplichters!

 

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *