Naomi in tranen over haar uiterlijk

Naomi in tranen over haar uiterlijk

Ongelukkig kijkt Naomi in de spiegel. Haar vingers glijden over de puistjes op haar gezicht. Op advies van dermatoloog Michelle laat Naomi alle foundations en poedertjes achterwege. Daar krijgt ze die pukkeltjes namelijk van. Maar nu haar huid kan ademen, wordt ze als ze in de spiegel kijkt continu geconfronteerd met haar acné. En dat vindt ze heel lastig, ze barst in tranen uit.

Gelukkig is er Vanessa die Naomi even zal troosten, ze drukt haar dicht tegen zich aan. En Naomi zegt huilend, het is gewoon k*t, het ziet er echt niet uit! Vanessa antwoordt rustig over 2 weken ben je trots dat je het hebt volgehouden. Dan denk je hey, het wordt minder! En daarna denk je hey, het wordt nog minder! Dan heb je er in ieder geval je best voor gedaan. Geeft het geen verbetering dan heb je het in ieder geval geprobeerd. Dan straal je meer uit dan wanneer je het nu opgeeft, maar ik snap wat je bedoeld meid!

Chris stoort de dames als hij zijn tanden wil poetsen en zijn haren wil doen. Dan zegt Chris tegen Naomi het komt allemaal goed, over 2 jaar heeft ze gewoon het mooiste strakke huidje van Nederland! Daar is ze nu voor aan het voorbereiden. Ja zegt Vanessa maar het is erg als je ergens mee loopt en Naomi zegt mmmh. Ze moet er gewoon even doorheen gaat Vanessa verder, en daar helpen we ze even mee. Ja toch antwoordt Chris.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *