De balletvoorstelling van Introdans

De balletvoorstelling van Introdans

Vanavond is het dan zo ver, na de voorbereiding komen de dansers het Utopia terrein op gelopen. Uiteraard wordt er eerst nog geoefend voordat de voorstelling daadwerkelijk begint. Uiteindelijk komt het publiek binnen waar al bekend van was dat het aantal niet hoog zou zijn. Ondanks dat beloofd het toch een leuke avond te worden! Als het publiek klaar zit begint de voorstelling. Er werden 3 verschillende balletdansen vertoond worden die door Nicoline aangekondigd worden. De gehele voorstelling is terug te zien via onderstaand filmpje. Ook zou Nicoline nog een mooi schilderij verloten onder de bezoekers. Uiteraard doet Nicoline nog een woordje en bedankt de dansers van Introdans. Ze hebben geen bloemen en zegt lachend er nu pas aan te denken. Er zal een schilderij verloot worden maar er zijn ook nog prijzen te winnen vanuit Introdans, het gaat om 5 pakketten. Maar eerst wordt het schilderij verloot en de winnares is heel erg blij en reageert erg enthousiast. Daarna vertelt Evert van Introdans nog wat over de pakketten. Er zit een fotoboek in, een boek over Introdans, de geschiedenis van educatie door Introdans en nog foldermateriaal met recente voorstellingen die nu gespeeld worden.

Ivan is nog wel benieuwd wat Introdans is en wat ze allemaal doen. Evert begint te vertellen hoe Introdans is opgericht namelijk door Ton Wiggers in zijn huiskamer. Hij was student aan de dansacademie, hij zag in de schouwburg voorstellingen maar die waren van gezelschappen in de Randstad. Die gezelschappen kwamen naar de Schouwburg en vertrokken daarna weer. Ton Wiggers kwam op het idee om een eigen dansgezelschap op te richten. En dat begon in de huiskamer en is nu flink uitgegroeid. Het is inmiddels een bedrijf van 75 mensen. Ze treden in Nederland en daar buiten op. We zijn bezig om zielen te winnen voor dans en daarom treden we ook op in Utopia. Dat is heel kort het verhaal van Introdans. Vervolgens wordt het laatste Introdans pakketje verloot en zit de balletvoorstelling erop. De bar is nog even geopend vertelt Nicoline en er volgt een luid applaus! Het was een leuke, muzikale en beweeglijke dans avond in Utopia!

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *