Vanavond: Balletvoorstelling in Utopia

Vanavond: Balletvoorstelling in Utopia

Vanavond zal er een balletvoorstelling plaats vinden in Utopia, dit is geregeld door Nicoline. Na het centraal zijn de bewoners druk met de voorbereidingen voor vanavond.

De mannen maken zich nuttig door van alles heen en weer te sjouwen en wordt er een balletvloer gelegd. Af en toe wordt er ook even lol getrapt, zodra de vloer aangelegd is laten een aantal bewoners hun mooiste danspasjes zien. Naomi en Ivan doen zelfs de bekende lift uit de film “Dirty Dancing”! Nicoline heeft er Ondanks de slechte kaartverkoop erg veel zin in. Joey die met Ivan aan het sporten was heeft er wat minder zin in. Ivan zegt wel te kijken en de rest van de groep lijkt zich ook wel op het evenement te verheugen. Ik vind het ontzettend leuk om te zien zegt ze enthousiast terwijl ze zich alvast omkleed.

Vanaf 19:00 is de inloop voor de balletvoorstelling, de voorstelling zelf begint rond 19:30. Introdans zal een mooie balletvoorstelling weg vertonen. Introdans danst modern balletrepertoire van Oude Meesters en Eigentijdse Partners en investeert in jong choreografisch- en danstalent. De voorstellingen zijn een genot om naar te kijken en bieden een rijk en toegankelijk repertoire: modern met een klassieke basis. Ook maakt iedere bezoeker nog eens kans op een mooi schilderij van Nicoline! Nicoline organiseert dit evenement om meer cultuur in Utopia te creëren, zij zal er van genieten hopelijk de bezoekers en bewoners ook!

Er zullen 3 balletten gedanst worden:

Andante, choreografie Hans van Manen.
Muziek: W.A. Mozart: Andante uit Symfonie #40, Cleveland Orrchestra o.l.v. George Szell, opname 1964, uitgave 1990: Sony Classical SBK 46333

Het Debat, choreografie Ton Wiggers
Muziek: Flairck, Bal Masque, Het Debat, EMI CDP 12 7180 2 1984

Passage, choreografie Ton Wiggers
Muziek: Christoph Willibald Gluck, Cecilia Bartoli, Il Parnaso confuso, Decca 476 248-2

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *