Alles weer goed tussen Patrick en Colinda

Alles weer goed tussen Patrick en Colinda

De relatie van Patrick en Colinda heeft zijn ups en downs maar het lijkt weer de goede kant op te gaan. Sinds de relatietherapeut langs is geweest is er weer een verandering te merken. De twee geliefden hebben vannacht weer samen geslapen.

Patrick en Colinda hebben de hele nacht gezellig met z’n tweetjes bij de openhaard gelegen en het bleef niet bij liggen. Inmiddels is de nacht voorbij, maar Patrick vindt het maar wat leuk om de nacht nog even uitvoerig door te nemen. En zegt dan ook tegen Colinda je was wel een vuurtje vannacht. Hoe kan ik nu niet van je houden? Aangezien ze niet meer met zijn tweeën op de bank zitten reageert Colinda kort maar krachtig en wil er liever verder op in gaan. Ze zegt hou je mond. Dit soort romantische onderwerpen lijkt Colinda liever voor zich te houden. Zullen de twee tortelduifjes nu weer bij elkaar blijven? Of zal het binnenkort weer uitlopen op confrontaties?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *