De Utopia webshop krijgt een metamorfose

De Utopia webshop krijgt een metamorfose

Het is ook een regenachtige en stormachtige dag in Utopia. De meeste bewoners zijn dan ook binnen hun ding aan het doen, op Chris na. Ook Ivan en Naomi zitten bij elkaar en er lijkt een nieuw team gevormd want de twee willen zich gaan richten op de webshop.

Aangezien Naomi een fotografische achtergrond heeft weet Ivan wel een manier om haar aan het werk te krijgen. Dat komt mooi uit voor Naomi want ze zat gisteren nog te  denken wat ze nou in Utopia kon gaan doen. De webshop heeft namelijk nieuwe product foto’s nodig maar dat is niet alles… Het design van de webshop kan ook wel een metamorfose krijgen. De webshop moet veel professioneler ogen, alles gaat eraf en er weer opnieuw op aldus Ivan. Naomi vindt het project ook wel leuk en gaat gelijk aan de slag, ze bespreekt de mogelijkheden en heeft het idee om een geïmproviseerd product foto studiootje op te zetten. Ivan vindt het wel een goed idee en zegt precies, gewoon strakke en goede foto’s!  I’m here to help you lacht Naomi vriendelijk. Er lijkt dus een nieuw samenwerkingsverband te ontstaan tussen de twee! Zal het de twee lukken om de site te restylen? We zullen de Utopia webshop in de gaten houden!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *