Naomi weet niet wat ze wil doen in Utopia

Naomi weet niet wat ze wil doen in Utopia

Charlotte en Naomi liggen op bed wat te kletsen. Naomi geeft aan niet goed te weten wat ze verder nog zou willen doen in Utopia. Tijd om eens te brainstormen ook is Naomi verbaasd over het feit hoe groot ze kan denken in Utopia, er zijn velen dingen mogelijk.

Het is ook zo lastig allemaal zegt Charlotte tegen Naomi, Laura heeft ook al veel geprobeerd vandaar dat nu dingen pas op het einde lukken. Maar je moet gewoon aanpakken die handel, alles wat je leuk lijkt opschrijven en uit gaan zoeken. Naomi heeft ook al wel een idee en zegt iets van een boek maken. Charlotte kan zich wel in het idee vinden en zegt je kunt natuurlijk een soort van beauty boek maken. Ja zegt Naomi enthousiast met beauty tips van Utopia gaat Charlotte verder. Werk je alles uit op papier en probeer je het via de webshop. Als ik langer had gebleven zou ik echt zoiets gedaan hebben. Toen ik het boekje van Nicoline zag dacht ik dat is een leuk idee. Je moet gewoon dingen bedenken die  dicht bij je ligt. Ja zegt Naomi ik schrijf gewoon alles op wat me leuk lijkt. Charlotte heeft nog wel meerdere  ideeën, misschien kun je wel posters van de bewoners hier maken. Bedenk iets met foto’s, maak een mok met de bewoners erop en dan met quoten van de kalender. Charlotte baalt toch wel een beetje dat ze nog maar kort in Utopia is, je kunt nu niets meer ondernemen en dat vind ik leuk. Naomi geeft ook wel aan graag iets met make-up te doen, een lippenstift lijn zou wel vet zijn. Charlotte antwoordt dat Naomi het gewoon moet proberen, misschien kan ze een samenwerking aangaan. Of een drank maken over Utopia, volgens Charlotte moet dat ook wel lukken. Laura komt vervolgens even bij de dames kijken, ze is klaar met tatoeëren. Lig je nou alweer op je bed merkt Laura sarcastisch op. De dames antwoorden dat ze aan het brainstormen zijn om te kijken wat Naomi zou kunnen doen en verkopen. Verkoop jezelf antwoordt Laura met een lach, je moet het gewoon gaan proberen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *