Laura en Joey mogen tatoeëren

Laura en Joey mogen tatoeëren

Tatoeëer leraar Martin is er weer in Utopia gearriveerd. Laura heeft er dan ook heel veel zin in. Uiteraard wordt eerst de tattoo studio bewonerd, en deze wordt dan ook even uitgebreid gekeurd. Dan komt het er op aan waar Martin voor gekomen is, zou Laura nu écht mogen tatoeëren?

Joey daarentegen weet nog niet precies wat hij wil bereiken in Utopia, maar dit vak ziet hij ook wel zitten. Hij mag Laura’s arm tatoeëren, uiteraard wel met een stuk oefenhuid ertussen. Zijn tekenkunsten heeft hij al onder de knie, maar met het tatoeëren op echte mensenhuid moet hij nog even wachten… Zou jij je laten tatoeëren door Joey of Laura?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *