Een cadeautje van de postbode

Een cadeautje van de postbode

Gerrit de postbode komt langs, hij heeft zakelijke post voor de bewoners maar ook een cadeautje!

Gerrit wordt hartelijk ontvangen door de bewoners en er wordt al snel gevraagd of hij post bij zich heeft en voor wie. Gerrit antwoordt voor allemaal, de hele groep. Ik heb wat zakelijke post en ik heb nog een klein cadeautje voor jullie mee genomen. Jullie zijn zo druk bezig met die kerstkaarten en daar moet natuurlijk goed wat postzegels op geplakt worden. Ik heb meegenomen het boekje met wat lekkere recepten erin dan kunnen jullie lekker kokkerellen. Plus een aantal mooie kerstzegels. Colinda en LauraB vinden het super tof en bedanken Gerrit. Vervolgens wordt Patrick getraceerd op een oliebol en het kookboekje wordt even bekeken. Vervolgens maakt Gerrit een gezellig praatje aan tafel met een aantal bewoners. Ook vertelt hij wat over zijn vakantie in Thai Wan. Daarna gaat Patrick nog even verder met zijn werkzaamheden. Gio vraagt nog even of Gerrit niet de 28e december op de laatste Utopia markt van het jaar kan komen. Ik zet het in mijn agenda antwoordt Gerrit en loopt de loods weer uit. LauraB loopt mee en wil even lekker een rondje fietsen, dat mag wel van de postbode. Ze gaan nog even naar de werkschuur want er moet weer een hoop verzonden worden. Onder andere de Utopia kalenders, Gerrit geeft nog wel een tip adressen moeten voortaan anders vermeld worden. LauraB sjouwt nog even mee en volgende week komt Gerrit weer terug.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *