Patrick is bezig met het maken van een shirt

Patrick is bezig met het maken van een shirt

Voordat Postbode Gerrit kwam was Patrick druk bezig met het maken van een nieuw shirt. Hij wil deze gaan verkopen en wordt wellicht toegevoegd als een nieuw product in de merchandise van Utopia.

Laura zit wat te spelen met de poedersuiker, de bewoners genieten ook al van de oliebollen. Uiteindelijk vraagt ze wat ben je aan het doen Pat? Patrick antwoordt een merchandise shirt aan het maken. Aan het maken vraagt Laura, van wat? Patrick vertelt zegt van dat zwarte spul en legt uit wat de bedoeling is. Op de voorkant van het shirt komt de tekst “Utopia gives you wings” te staan met het logo. Die wings heb ik net uitgesneden, 4 uur lang en laat vervolgens zijn werk zien. Kijk een beetje tribel, een beetje modern. Laura kijkt wat bedenkelijk en reageert (nog) niet heel enthousiast. En dat komt dan uiteindelijk op het tshirt? Ik moet het effe zien als het af is. Patrick antwoordt dat het helemaal goed komt, wat jij wilt. Het komt vanzelf af maar dit shirt is te klein en vouwt het shirt weer netjes op. Laura is inmiddels afgeleid en het gaat over het eten van een oliebol. Nicoline zegt bang te zijn een dikke reet te krijgen, het moet wel passen bij het postuur. Laura antwoordt, weet je wat de kunst is? Eerst lekker goed en veel eten en dan squatten dan wordt het echt een piewh!!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *