Wat wil LauraB allemaal nog doen in Utopia?

Wat wil LauraB allemaal nog doen in Utopia?

Naomi vroeg zich al af wat ze nog in Utopia zou kunnen doen. Ook Chris is wel benieuwd en vraagt wat de plannen van LauraB zijn terwijl ze in de tuin werken.

Chris vraagt aan LauraB, waar wil je nu echt je focus op gaan zetten alles? Juist niet op alles antwoordt LauraB. En Chris vraagt of ze zich meer op de stichting wil richten. Ja antwoordt LauraB, ik wil me niet gaan richten op die kleine meuk. Dat moet ik gewoon niet doen. Dan stoot je dat toch af zegt Chris en LauraB zegt dat al gedaan te hebben. Maar het enige waar ik nu nog mee bezig ben zijn de kalenders. De rest is allemaal van de webshop. Ik wil gewoon wat groter gaan denken, en als ik hier nog een Utopia winkeltje zou kunnen draaien zou ik dat te gek vinden. Chris denkt dat LauraB dat Utopia winkeltje beter uit haar hoofd kan zetten en op een paar dingen focussen. Volgens LauraB wordt het Utopia winkeltje gewoon het kantoor en het zou pas over een maand of 2 zijn. Maar als we goede duurzame producten hebben die we dan verkopen zodat het een leuk winkeltje wordt. Het winkeltje is niet altijd open, mensen kunnen dan op afspraak de winkel bezichtigen. Maar we zouden ook op vrijdag en zaterdag open kunnen zijn. Chris antwoordt dat dat wel vanzelf komt. LauraB vindt een goede merchandise wel handig, het is allemaal leuk maar Utopia zeep en Utopia gelukskoekjes zouden ook leuk zijn. Dan heb je ook wat andere leuke kleine dingetjes. Chris antwoordt dan  ga je gewoon lekker aan de gang en experimenteren, Patrick wil het ook. Niet lullen, opschrijven en doen! Ik doe er weinig mee ik focus me gewoon op de tuin. En natuurlijk wil ik in de avond wel een beetje helpen. Dat is ook een beetje wat ik bedoel zegt LauraB. Ik denk dat we een heel leuk Utopia winkeltje neer kunnen zetten mits het niet alleen maar live in de loods shirts zijn. Er moeten dan leuke producten. Chris zegt dat hoef je helemaal niet te vragen, je besteld gewoon en gaat experimenteren. Dan komen vanzelf wel mensen helpen die het interessant vinden, neem dan het initiatief. Ik ga er gewoon over nadenken gaat LauraB verder. Chris onderbreekt haar je moet niet nadenken maar gewoon doen. Een plan van aanpak is wel handig aldus LauraB maar volgens Chris hoeft dat allemaal niet. Pak een computer, typ in hoe maak ik zeep, bestel de producten en klaar. LauraB zegt niet dat het alleen om zeep gaat maar om leuke producten. Dan heb je er alvast één aldus Chris.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *