Gio bezig om Spaanse les te regelen

Gio bezig om Spaanse les te regelen

Gio heeft een plannetje, hij pakt de telefoon en belt naar een mevrouw. Al snel wordt duidelijk dat hij graag Spaanse les wil regelen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de groep…

Gio stelt zich eerst netjes voor en vraagt of de mevrouw het programma Utopia kent. Ze antwoordt het wel te kennen maar is niet echt een kijker. Gio vertelt dat eerder in de groep gesproken is over cursussen en velen hebben wel interesse in de Spaanse taal. Toen dacht ik van dan ga ik bellen naar verschillende scholen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. En of er überhaupt een mogelijkheid bestaat dat er hier op het terrein een Spaanse cursus gegeven kan worden. De mevrouw antwoordt oké en dan zouden jullie dat willen doen om gewoon een woordje Spaans te leren? Of heb je er een bepaald doel mee. Gewoon om een woordjes Spaans te leren antwoordt Gio. Iedereen vindt dat eigenlijk ook wel leuk, ook hebben we een app op de telefoon en zitten daar af en toe mee te kloten. Maar leren zou natuurlijk veel leuker zijn met grammatica en alles erop en eraan. De mevrouw lacht en zegt het te snappen, wij zijn wel een zakelijk taal instituut. Het zijn vaak mensen die naar ons komen met hele specifieke doelen. Dat wil niet zeggen dat wij naar een locatie kunnen komen. Maar ons specialisme is eigenlijk dat intensieve karakter en daar hangt ook wel een prijskaartje aan. We kunnen het wel maar het is de vraag of dat voor jullie ook haalbaar is. Gio antwoordt in 2015 wel meer budget te besteden is. Ook zou het voor het bedrijf wel gunstig kunnen zijn omdat ze waarschijnlijk ook op televisie komen. De mevrouw antwoordt dat 15 een erg grote vroeg is en vraagt naar het niveau. Volgens Gio zijn er wel een aantal die veel met de Spaanse taal te maken hebben gehad. De mevrouw stelt voor dat ze even terug bellen en Gio zou graag per mail een offerte met informatie hebben. De mevrouw gaat zorgen dat er iemand contact opneemt en het gesprek wordt beëindigd. Zullen de bewoners binnenkort goed Spaans kunnen spreken?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *