Charlotte bereid spelletjes voor

Charlotte bereid spelletjes voor

Charlotte wil vanavond een paar spelletjes spelen met de bewoners. Ze heeft een vragenspel voor ogen en bedenkt verschillende vragen. Het zijn vaak confronterende vragen en alle bewoners dat kunnen waarderen is nog even de vraag… Zo heeft ze een paar vragen voor WIlco en Patrick. Aan welke kant sta je die van Patrick of Wilco? Wilco hoort het en is nu al niet blij, dan gaat nu heel die bus weg. Nee zegt Charlotte, we hebben ook Vanessa en Collie zitten op een rots, wie duw je eraf? We hebben allemaal van dat soort vragen gemaakt, iedereen komt aan de beurt. Wilco lijkt het dan wel oké te vinden. LauraB hoort een aantal vragen aan en reageert niet heel enthousiast. Als we maar kunnen lachen aldus Charlotte. Uiteraard komen er ook wat funzige vragen door aldus de spelletjes bedenker. Uiteindelijk besluit ze maar op te houden, er komen geen leuke dingen meer uit. Wat later heeft Charlotte nog een idee, ze wil een smaken test voorbereiden. Ze is dan ook druk bezig met het vullen van bakjes om deze te voorzien van verschillende geuren. Zal het vanavond een gezellige avond worden? Of ontstaan er confrontaties?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *