Ivan heeft irritaties en is boos

Ivan heeft irritaties en is boos

Ivan is boos van een opmerking die Charlotte tijdens het vragenspelletje gemaakt heeft. Hij bespreekt dit met Joey, ook komt zijn asielzoekers project ter sprake.

Ivan vertelt over de opmerking die Charlotte gemaakt zou hebben. Ik til daar niet zwaar aan, maar dan denk ik f*ck jullie. En dan zit ik een beetje voor mezelf na te denken stel je niet aan. Komt Charlotte naast mij zitten en vroeg of ik het leuk vond. Waarop ik zei dat ik het wel leuk vond alleen jammer van de reacties door sommige mensen. Dan worden er dat soort dingen gezegd hou het dan ook leuk. Charlotte zei toen dat dat bij Wilco ook gebeurd. Dat zal best zei ik toen maar dat wil niet zeggen dat ik het daar mee eens ben. Maar op het moment dat iemand bewust zoiets op mij richt dan kan ik daar niet tegen. Laura bood ook haar excuses aan en toen dronken we een drankje. Charlotte kwam toen naar mij toe en zei hey, multiculturele markt he. Alleen delen met je vrienden he, dat doe ik ook altijd. Daarna liep ze weg en Joey lacht en voegt daaraan toe ja precies dat. Waar is dat voor nodig vraagt Ivan zich af. Joey antwoordt dat Charlotte waarschijnlijk jaloers is. Je zult altijd mensen hebben die dat soort dingen zeggen waarvan je liever hebt hou je muil. Ivan vindt het maar apart waarom het zo moest gebeuren. Joey zegt je kunt 2 dingen doen, negeren of op het zelfde niveau gaan zitten. Maar dan schiet je er ook niets mee op. Charlotte blijft er over door gan net zo lang er een slecht beeld georeerd is. Je moet op een gegeven moment denken f*ck it, mij boeit het niet. Je zult nog wel meer negativiteit mee maken, Google je naam maar eens. Maar ik begrijp wel dat je er zo mee zit.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *