Spelletjes avond in Utopia is begonnen

Spelletjes avond in Utopia is begonnen

Charlotte was eerder bezig met het verzinnen van spelletjes. Zo verzon ze allerlei confronterende en funzige vragen voor iedere bewoner. Ook was ze bezig met een smaken test. Na lekker gegeten te hebben kan de spelletjes avond in Utopia van start.

Als iedereen er is begint Charlotte te vertellen, leuk dat jullie allemaal bij elkaar zijn, gezellig! Het was eigenlijk gewoon omdat ik dacht sommige zijn er nog lang sommige niet meer en zijn het de laatste weken. Laten we het gewoon nog even gezellig maken. Ik heb een soort twister gemaakt en er zit een briefje bij hoe je het moet doen. Ook heb ik een pot vol met vragen en het lijkt me leuk om daar mee te beginnen gezellig met een drankje. Het is gewoon leuk en gezellig. Nicoline zegt dat ze champagne gekocht heeft om wat te vieren. We zijn halverwege de maand december en dat we maar een fijne tijd met elkaar hebben. Er volgt vervolgens een applausje en gejuich. Ook Joey heeft nog een leuke mededeling, hij heeft een mailtje gehad van Sven. Iedereen mag zijn maten doorgeven en dan gaat hij misschien kleding regelen geleverd door Shoeby. Ook laat Nicoline een schilderij zien, die morgen verloot gaat worden tijdens de ballet voorstelling. Na de huishoudelijke mededelingen wordt de champagne ingeschonken wordt er een groepsfoto gemaakt en dan kan de spelletjes avond beginnen!

Eerst wordt er begonnen met de vragen ronde, Wilco krijgt een hilarische vraag Vind je Willy ook zo’n lamstraal? Charlotte krijgt daarna een vraag in dezelfde trant: Vind je Willy ook zo’n dwerg? Gio grapt er op los en zegt vind je Willy ook zo’n matennaaier? De groep begint keihard te lachen en Wilco zelf lacht misschien nog wel het hardst. Meer coherentie in ons doel aldus Nicoline op de vraag wat ze beter zou willen zien in Utopia. Als Chris één dag een miljoen tot zijn beschikking had dan zou hij de hele dag tellen. Wie zou je doen: Laura of Naomi, leest Charlotte van haar kaartje. Nou, dat antwoord is makkelijk toch?!

Vijf minuten!
De bewoners nemen kort pauze en daarna gaan ze door met het spelletje en hebben het zichtbaar naar hun zin. Chris grabbelt een nieuw blaadje en leest hem voor: Sabbel een minuut lang aan het oor van degene rechts van je. Naomi begint hysterisch te gillen en vraagt hem eerst of hij wil bewijzen dat dat écht op het kaartje staat. Chris blijkt het te hebben verzonnen, want er staat een hele andere vraag op het kaartje. Niet lang daarna krijgt Patrick de opdracht om van bovenkleding te ruilen met zijn rechter buurvrouw, Colinda. Zal de spelletjes avond nog verder uit de hand lopen?

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *