Vanessa: Mijn toekomst is het meest onzeker

Vanessa: Mijn toekomst is het meest onzeker

Even terug naar gisteren avond, Vanessa staat buiten met Ivan te kletsen. Vanessa zegt dat haar toekomst de meest onzekere is van iedereen in Utopia.

Vanessa vindt dat ze verkeerd geaccosieerd word en dat ben ik een beetje beu. Dan krijg ik de vraag van wat ik hierna wil gaan doen, wat heb ik gedaan? Orde gebracht dat is het enige wat ik hier gedaan heb. Ja zegt Ivan dat is toch hartstikke knap. Ja gaat Vanessa verder en dan krijg je de vraag wat je hierna wil gaan doen. Wasmachines en drogers bedienen? Ivan denkt dat Vanessa na Utopia… Maar Vanessa onderbreekt hem en zegt schat er is geen een toekomst zo onzeker als die van mij. Ivan snapt echt niet hoe Vanessa daarbij komt. Als er een toekomst hierna zeker is is dat die van jou wel, dat weet ik zeker. Vanessa zegt waarin? Ik weet het echt niet. Mijn toekomst is onzeker wat ik ook beslis, moet ik hier nou nog door gaan? De kans is klein dat ik niet weg gestemd wordt. Alles wat ik hier doe krijg je heel snel credit voor. Ivan zegt je bent gewoon iemand die doorzet en vast zet wat je wilt. Je ziet je bijdrage hier niet. Nee dat zie ik ook niet antwoordt Vanessa, voor mij is het heel normaal. En Ivan zegt dat het toch niet voor iedereen zo vanzelf sprekend is. Je mag je daar best crediet voor geven hoor. Vanessa antwoordt dat niet te kunnen en Ivan vindt dat dat Vanessa zo mooi maakt.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Toke at 18:52

    Mooie opdracht voor UWV: zal moeilijk worden, want ze zal alleen werken als ze de baas kan spelen, en dat zal niet lukken in de gewone maatschappij, want dat is vragen om problemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *