Gerrit wil Mylène graag genomineerd zien

Gerrit wil Mylène graag genomineerd zien

Wanneer Jorge en Gerrit afgelopen avond samen in de Mongoolse tent liggen, komt het onderwerp op Mylène terecht. Jorge confronteert Gerrit met zijn gedrag, aangezien hij vindt dat Gerrit dubbele signalen afgeeft. Gerrit geeft aan niets te willen van Mylène maar Jorge vraagt zich af waarom hij dan met Mylène in een bed lag. Een paar dagen later lagen jullie wel samen in bed, smeerlap geeft Jorge lacherig aan. Gerrit weet hier op zijn beurt weinig op te zeggen en moet hem gelijk geven. En geeft aan dat hij Mylène graag genomineerd wil hebben. Dat is wel echt heel hard geeft Jorge aan. Dit kan Gerrit alleen maar beamen. Ik vind het zielig voor mezelf dat ze er is sluit Gerrit af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *