De bewoners uit Utopia 2 moeten een keuze maken, mag Dylan of Jorge blijven?

De bewoners uit Utopia 2 moeten een keuze maken, mag Dylan of Jorge blijven?

Potentiële bewoners Jorge en Dylan hebben beiden een aantal dagen in Utopia 2 gewoond. Op deze nieuwe dag beslissen de bewoners wie van de twee mag blijven. Gerrit loopt naar de brievenbus toe waar hij een zwarte envelop uitpakt. Voordat de bewoners bepalen wie er naar huis gaat, worden eerst de twee stemmen van de paspoorthouders bekend gemaakt. Jorge en Dylan worden verzocht naar buiten te gaan. De paspoorthouders hebben besloten dat Dylan mag blijven.

Nadat deze stemmen bekend zijn, is het de beurt aan de groep. Jessie besluit te stemmen op Dylan dit omdat hij goed is voor de bv. Erik stemt ook op Dylan, net zoals Christel. Ik ga voor Dylan, hij kan bouwen en is lekker zichzelf geeft Adriaan aan. Ik ben er echt wel blij mee benadrukt hij. Hiske stemt voor Dylan omdat ze denkt dat hij een aanvulling voor de groep is. En ik voel me heel prettig bij hem benadrukt hij. Mylène, Merel en Jens gaan ook alle drie voor Dylan. Ik ga ook voor Dylan, zijn hele vibe is chill voor de hele groep. Ik heb respect voor hem geeft Brandon aan. Timothy geeft aan dat hij graag zou willen dat Dylan blijft. Je merkt aan hem dat hij een groot hart heeft voor het terrein hier. Ook Franny kiest voor Dylan, net zoals Shelley en Gerrit. De groep heeft unaniem besloten dat Dylan mag blijven. Gerrit roept de twee potentiële bewoners naar binnen om het nieuws te vertellen. We hebben gestemd en daar is een uitslag uitgekomen. We hebben unaniem besloten dat Dylan mag blijven. Dylan lijkt duidelijk blij te zijn met de uitkomst en zal beslissen wie van de genomineerden naar huis moet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *