Jorge had een vertrek al verwacht, hij heeft Utopia 2 snel verlaten

Jorge had een vertrek al verwacht, hij heeft Utopia 2 snel verlaten

Dylan is unaniem gekozen als nieuwe bewoner van Utopia 2. Dit betekent dus dat Jorge zo snel mogelijk het Utopia 2 terrein moet verlaten. Hij was al voorbereid en staat daarom ook al snel voor de poort. Alle bewoners komen naar hem toe en Jorge wil graag afsluiten met een kort citaat. One day you’re in and the next day you’re out zegt hij. Dit is Utopia benadrukt hij. De bewoners geven hem vervolgens een applaus en na een aantal knuffels verlaat hij Utopia 2 definitief. Het avontuur voor Jorge is alweer over. Denken jullie dat Dylan een aanwinst is voor de huidige groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *