Dylan wil minstens twee jaar in Utopia 2 verblijven

Dylan wil minstens twee jaar in Utopia 2 verblijven

Dylan is trots op zijn prestatie. Hij heeft namelijk als eerste unaniem de stemmen gekregen om te mogen blijven, inclusief de paspoorthouders. Merel geeft Dylan een compliment maar geeft ook mee dat Jorge niet echt de strijd aan is gegaan. Daarna hebben de twee het over de tijd die ze in Utopia 2 blijven. Waar velen aangeven dat ze voor een bepaalde tijd blijven, lijkt Dylan juist te willen blijven voor onbepaalde tijd. Op z’n minst twee jaar geeft hij aan. Merel lijkt hierdoor een boost te krijgen en zegt dat ze dat ook wel wil. Maar of dat ook echt gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *