Is Gerrit nog steeds boos op Jens omdat hij stemmen aan Shelley gegeven heeft?

Is Gerrit nog steeds boos op Jens omdat hij stemmen aan Shelley gegeven heeft?

Deze week zijn de stemmingen geweest en hierbij heeft Jens drie stemmen aan Shelley gegeven. Dit kwam voor veel bewoners onverwachts dit omdat het erop leek dat de twee het goed met elkaar konden vinden. Gerrit snapt Jens zijn stem nog niet helemaal en dit merkt Jens ook. Are you still mad? vraagt Jens dan ook aan Gerrit. Gerrit legt uit dat hij niet echt meer boos is op Jens maar hij vindt dat hij dubbele signalen afgeeft. Je zegt dat je er geil vindt maar geeft haar drie stemmen. Ik vind dat niet zo netjes geeft Gerrit op zijn beurt aan. Jens snapt dat dit wellicht raar overkomt, maar het was vooral een speech uit emotie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *