Adriaan krijgt tips van een inductrice

Adriaan krijgt tips van een inductrice

De poort van Utopia 2 ging vanmiddag weer open, want er is een professionele spinninginstructrice langsgekomen om Adriaan te helpen met zijn training voor zijn deelname aan Alpe d’HuZes 2019. Adriaan wil graag voor het goede doel geld ophalen en is al goed onderweg. Instructrice Marianne geeft hem tips mee om deze rit te doorstaan, van lichaamsposities tot de juiste motivatie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *