Dylan gaat meteen aan de slag om de voortuin af te krijgen

Dylan gaat meteen aan de slag om de voortuin af te krijgen

De bewoners hebben vanmiddag de beslissing genomen over welke potentiële bewoner mag blijven en de keuze is gevallen op Dylan. De nieuwe bewoner kiest er dan ook voor om direct aan het werk te gaan. De bewoners zijn namelijk hard aan het werk om een voortuin te maken waar ze kunnen chillen. Samen met Jessie is hij hard bezig om dit plekje af te krijgen. Ook Shelley ziet het en geeft de werkers een compliment.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *