Christel voelt zich nog steeds beledigt

Christel voelt zich nog steeds beledigt

Christel is tijdens de stemmingen onbetrouwbaar genoemd door meerdere bewoners. En dit is haar niet in de koude kleren gaan zitten. De vrouwelijke bewoonster praat hier samen met Hiske over in hun huisje. Ze snapt nog altijd niet waarom uitgerekend zij als onbetrouwbaar is bestempeld. Christel vindt het vooral erg dat zij er nu aan moet werken om deze credits weer te krijgen en om van die naam af te komen. Terwijl ik sta voor betrouwbaarheid en de waarheid spreken. Christel heeft duidelijk moeite met deze beschuldigingen. En dat door mensen die ik echt wel gesteund heb. Het is gewoon een naaistreek, sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *