Gaat Dylan het moeilijk krijgen in Utopia 2 als hij genomineerde Timothy niet naar huis stuurt?

Gaat Dylan het moeilijk krijgen in Utopia 2 als hij genomineerde Timothy niet naar huis stuurt?

Mylène vangt een gesprek op van Adriaan over de mensen die op dit moment genomineerd zijn. Adriaan vindt dat ze alle drie niet hebben bewezen dat ze willen blijven maar daar is Mylène het niet mee eens. Tim heeft dat best wel gedaan zegt ze. Adriaan moet haar hierin gelijk geven maar vindt dat ook hij de handdoek in de ring heeft gegooid. Mylène denkt dat dit komt omdat er tegen hem is gezegd dat hij naar huis gaat. Dan ga je liever genieten dan hard werken benadrukt ze.

Op dat moment bemoeit Merel, die staat te koken, zich ook met het gesprek van de twee. Als je het aan Dylan vraagt is hij er niet over uit hoor zegt ze tegen Adriaan en Mylène. Brandon komt op dat moment binnenlopen en heeft iets anders gehoord. Sommigen hebben tegen Dylan gezegd dat ze het hem heel moeilijk gaan maken als hij Timothy niet naar huis stuurt. Merel denkt echter niet dat Dylan daar gevoelig voor is. Ik heb tegen Dylan gezegd, ongeacht of je Timothy naar huis stuurt of niet, dat is jouw keus reageert Adriaan. Merel wil op haar beurt weten wie dit heeft gezegd maar dat weet Brandon niet meer. Hij is niet gevoelig voor die dreigementen zegt Brandon. Hij denkt dat Dylan juist uit zal willen proberen in hoeverre mensen het hem daadwerkelijk moeilijk zullen gaan maken. Wat zal Dylan morgen beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *