Jens lijkt te twijfelen aan zijn gevoelens voor Mylène

Jens lijkt te twijfelen aan zijn gevoelens voor Mylène

Jens lijkt tegen Mylène te hebben gezegd dat hij twijfelt aan zijn gevoel voor haar. Terwijl Jens aan het fietsen is, komen Adriaan en Hiske polshoogte nemen. Als ik haar zie, dan denk ik wel dat ze je heel erg leuk vindt zegt Hiske. Adriaan denkt er hetzelfde over. Oké, stof tot nadenken reageert Jens. Hiske en Adriaan lopen weg maar uiteindelijk komt hij toch weer terug. Ik denk dat ze je echt leuk vindt zegt hij. Bedankt Adriaan reageert Jens sarcastisch. Dat maakt het allemaal wel een stuk makkelijker benadrukt hij. Ondertussen praat Hiske samen met Gerrit in haar huisje over de Jens en Mylène. Volgens Hiske is Mylène erg verdrietig door de uitspraak van Jens. Dat zag ik wel aankomen zegt Gerrit. Gaat Jens Mylène snel helderheid geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *