Zijn een aantal vrouwen in Utopia 2 op oorlogspad?

Zijn een aantal vrouwen in Utopia 2 op oorlogspad?

Mylène en Jens zitten samen op bed in hun huisje. Hebben jullie meidenavond? vraagt Jens plotseling aan Mylène. Nee antwoordt zijn vriendin. We hebben oorlogsavond voegt ze eraan toe. Jens vraagt zich af waar ze op doelt. Mylène legt uit dat ze op oorlogspad gaan om wraak te nemen op de plotselinge komst van de twee hanen. Verder is de avond in de mini samenleving vrij rustig verlopen. Merel, Franny en Mylène zijn nog altijd bezig met het bedenken van een wraakplan, terwijl een aantal andere bewoners aan de andere kant van het terrein gezellig rond het kampvuur zitten. Jens, Adriaan en Erik kletsen gezellig met elkaar en ze leren elkaar op deze manier nog beter kennen. Ondertussen lijkt het erop dat Jessie en Gerrit doorhebben dat de vrouwen bezig zijn met het organiseren van een wraakactie en daarom besluiten ze om toch maar even hun excuses aan te bieden. Ze weten wel echt dat we iets van plan zijn zegt Franny wat later tegen haar mede bewoners. Wat gaat het wraakplan zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *