Christel lijkt een beetje verdrietig over het contact met Hiske

Christel lijkt een beetje verdrietig over het contact met Hiske

Christel en Hiske zaten gister avond samen in hun huisje en ze maken zich klaar om naar bed te gaan. Ik hoop dat het goed komt met ons, begint Christel. Hiske vraagt zich af wat de vrouwelijke bewoonster bedoelt. Christel antwoordt dat ze het niet fijn vindt dat ze vandaag amper contact hebben gehad. Compleet contactloos, zegt ze een beetje sipjes. Hiske begrijpt wat haar vriendin bedoelt en ze biedt haar excuses aan. Ze geeft aan dat ze vandaag best naar haar toe had kunnen komen om een praatje te maken. Ik ben heel blij dat je het gewoon tegen me zegt, eindigt Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *