Christel lijkt wat verdrietig omdat het contact met Hiske minder is

Christel lijkt wat verdrietig omdat het contact met Hiske minder is

Christel en Hiske zijn afgelopen avond samen in hun huisje en ze maken zich klaar om naar bed te gaan. Ik hoop dat het goed komt met ons begint Christel het gesprek. Hiske vraagt zich af wat ze bedoelt. Christel antwoordt dat ze het niet fijn vindt dat ze vandaag amper contact hebben gehad. Compleet contactloos gaat ze een beetje sip verder. Hiske begrijpt wat haar mede bewoner bedoelt en ze biedt haar excuses aan. Ze geeft aan dat ze vandaag best naar haar toe had kunnen komen om een praatje te maken. Ik ben heel blij dat je het gewoon tegen me zegt eindigt Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *