Erik verlaat Utopia 2 om afscheid te kunnen nemen van zijn dierbare

Erik verlaat Utopia 2 om afscheid te kunnen nemen van zijn dierbare

Paar dagen geleden kreeg Erik een brief van het thuisfront met slecht nieuws. Een overlijdensbericht. Daarom verlaat Erik op deze nieuwe dag Utopia 2 om afscheid te kunnen nemen van zijn dierbare. Nog voordat hij het terrein verlaat, wensen een aantal bewoners Erik nog sterkte. Maatje zegt Adriaan. Meer woorden hoeft hij niet te gebruiken omdat Erik de steun van zijn mede bewoners al snel waardeert. Succes roepen Brandon en Franny. Ook Merel is aanwezig om Erik te laten weten dat hij rustig aan moet doen en de tijd moet nemen. Na een laatste knuffel met Dylan loopt Erik naar de poort. We denken aan je, Erik zegt Christel voordat hij de poort opent en het Utopia 2 terrein verlaat.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *