Dakloze Dave en Christel nemen afscheid

Dakloze Dave en Christel nemen afscheid

Afgelopen avond is Dave Utopia 2 binnengekomen. De dakloze heeft eerder laten weten dat hij een oogje heeft op Christel en wilde graag weer terugkomen voor haar. Hij mocht overnachten in de Mongoolse tent. Wanneer hij vandaag het terrein wil verlaten, geeft hij aan dat hij graag nogmaals wil terugkomen met zijn verjaardag. Normaal heb ik een hekel aan verjaardagen zegt hij maar voor een bezoekje aan Utopia 2 maakt hij graag een uitzondering. Christel loopt samen met hem naar de poort. Wanneer ze daar staan, geeft Christel Dave nog mee dat hij goed bezig is. Af en toe heb ik het nog wel moeilijk voegt Dave nog wel toe, maar Christel ziet daar juist ook weer iets positiefs in. Dat heb je soms ook nodig zegt ze. De twee praten nog kort voor de poort en nemen daarna afscheid. Zal Dave terugkeren op zijn verjaardag in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *