Jessie wil de marktbezoekers laten raden wat het gewicht van Merel is

Jessie wil de marktbezoekers laten raden wat het gewicht van Merel is

Gerrit zit achter de computer wanneer Jessie naast hem komt zitten. Hé, Ger begint Jessie het gesprek. Merel is gezond aan het eten en ze heeft gesport maar ik blijf van mening dat het heel belangrijk is om haar gewicht te weten voegt hij eraan toe. En legt uit dat in het geval ze big data willen verzamelen, ze dit ook met big data moeten doen. Wat nou als we de mensen op de markt laten raden wat haar gewicht is, bijvoorbeeld tussen de 60 en 90 kilo stelt hij voor. Dan kunnen we aan de hand daarvan erachter komen wat het waarschijnlijk zou moeten zijn benadrukt hij. Gerrit begint te lachen. Ik vind het wel een goed idee vervolgt hij. Gaan de twee mannen dit plan nog verder uitwerken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *