Shelley denkt dat Dylan is vreemdgegaan en spreekt hem aan

Shelley denkt dat Dylan is vreemdgegaan en spreekt hem aan

Binnenkort hebben Dylan en Kaylee twee jaar verkering en de tattoo artiest heeft daarom met Shelley overlegd wat er leuk is om voor Kaylee te organiseren. Kaylee lijkt hier echter een apart gevoel bij te krijgen met name omdat Shelley bij de binnenkomst van Dylan heeft gezegd dat ze best op hem zou kunnen vallen. Er lijkt nu echter miscommunicatie te zijn ontstaan want volgens Shelley is Dylan een tijdje geleden vreemdgegaan. Om alle onduidelijkheid uit de lucht te krijgen, besluit Shelley om met Dylan te gaan praten. Jij hebt mij verteld dat je in december bent vreemdgegaan zegt Shelley. Dylan lijkt hier echter niets van te weten. Nee, er zijn exen van Kaylee bij haar vreemdgegaan zegt Dylan op zijn beurt. Ik ben geen één keer vreemdgegaan. Nee joh benadrukt hij. Shelley slaat haar handen voor haar mond. Dan is dat miscommunicatie zegt ze schuldbewust. Uiteindelijk kunnen de twee er wel om lachen. Dylan besluit Kaylee er meteen bij te roepen. Shelley legt vervolgens het verhaal uit en Kaylee begint al snel te lachen. Ze zegt dat Dylan erg trouw is en dat ze hem vertrouwt. De onduidelijkheid lijkt in ieder geval uit de lucht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *