Merel is van mening dat de tattoo shop in Utopia 2 eerder open moet

Merel is van mening dat de tattoo shop in Utopia 2 eerder open moet

Merel zit op een bankje in de zon wanneer Hiske aan komt lopen. Ik heb even na zitten denken over die tattoo shop begint Merel het gesprek. Maandag is die keuring, waarna we waarschijnlijk een lijstje krijgen met dingen die nog veranderd moet worden voor we open kunnen. Maar waarom gaan ze dan pas over twee weken beginnen met tatoeëeren en niet al eerder? Hiske legt uit dat Dylan en Kaylee het nog een beetje spannend vinden. Ze willen de druk niet ervaren en eerst op ons oefenen maar ik begrijp je punt dat er geld binnen moet komen zegt ze. Merel knikt en  legt uit dat het tijd wordt dat er eens geld in het laatje komt. Ik vind dat de shop volgende week open moet benadrukt ze. Hiske begrijpt haar, maar laat weten dat Kaylee erg zenuwachtig is. Ze willen de tijd nemen vervolgt ze. Merel is niet overtuigd en ze is van mening dat ze het over een tijdje nog steeds eng zullen vinden. Misschien moeten we het met de groep bespreken oppert de ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *