Erik is terug in Utopia 2 nadat hij de crematie heeft bijgewoond

Erik is terug in Utopia 2 nadat hij de crematie heeft bijgewoond

Christel loopt over het Utopia 2 terrein wanneer haar oog op de poort valt. Ze ziet dat Erik binnenkomt. Erik roept ze en rent snel naar hem toe om hem te knuffelen. Hoe was de crematie vraagt Christel. Erik laat weten dat het verdrietig was, maar dat hij het fijn vond om bekenden te zien. Ook heb ik gehoord dat ik opa word van een kleinzoon eindigt  hij trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *