De bewoners gaan eendjes vangen tijdens de Utopia meerspelen

De bewoners gaan eendjes vangen tijdens de Utopia meerspelen

Het is weer tijd voor de Utopia Meerspelen en daarom is Hiske al druk bezig met de voorbereidingen. Ze legt een vierkant in de vijver en ze heeft daar een aantal eendjes in gedaan. Wat ben jij nou aan het doen vraagt Jessie. Is dat een bad met eendjes? Hiske knikt en ze stapt de vijver uit. Ik denk dat we gaan vissen gaat Jessie lachend verder terwijl hij richting de eendjes loopt. Deze is voor Jessie zegt hij terwijl hij een van de eendjes uit het vierkant vist. Oh, nu moet je er weer in zegt hij lachend. Hiske komt geïrriteerd naar hem toe. Blijf er nou van af zegt ze. Wat later loopt Franny langs de vijver. Het water is echt koud zegt Hiske terwijl ze naar de verloren eend wijst. Ik doe het wel zegt Franny en ze stapt dapepr de vijver in om het eendje in het vierkant te leggen. Jessie, bedankt roept ze sarcastisch.

Als alle bewoners bij elkaar gekomen zijn is het tijd voor het tweede spel van de Utopia Meerspelen. Alleen Jens heeft besloten niet aan het spel mee te doen. Goed, we gaan beginnen begint Hiske. En vertelt dat ze vandaag weer in teams zullen werken en een prijs kunnen winnen aan de hand van de gouden eend. We gaan vandaag eendjes vissen! Ik heb een kleine vijver in de vijver gecreëerd en elke groep krijgt zometeen 20 minuten te tijd om zo veel mogelijk eendjes te vissen. Hiske voegt eraan toe dat ze hiervoor een hengel nodighebben die ze zelf moeten maken met touw, tiewraps en een haak. Op de steiger mag altijd maar één persoon per team staan vervolgt ze. Nog wat later worden de teams gevormd. Gerrit, Mylène, Franny, Christel, Merel en Adriaan in een team. Het andere team bestaat uit Brandon, Jessie, Erik, Kaylee, Shelley en Dylan. Wie zal er winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *