Jessie haalt verhaal, hij vindt dat de tattoo shop te laat open gaat

Jessie haalt verhaal, hij vindt dat de tattoo shop te laat open gaat

Dylan, Brandon en Kaylee staan in de caravan wanneer Jessie binnen komt lopen. Hoe gaat het hier vraagt Jessie. Ik hoorde dat jullie pas na 12 april wilden gaan beginnen? Dylan knikt en legt uit dat ze de opening anders voor niets doen. Kaylee legt uit dat ze het fijn vindt om mensen te laten komen wanneer alles af is en ze zich dan beter kan voorbereiden. Oké, nou ik vind het gewoon leuk als er getatoeëerd wordt antwoordt Jessie. Waarom hebben we er dan niet alle tijd van de wereld voor genomen? Dan kan Dylan toch alvast beginnen? gaat hij verder. Dylan geeft aan dat hij vindt dat Kaylee gelijk heeft en het vreemd is om al te beginnen voor de opening. Maar dat is toch praktisch altijd zo reageert Jessie. Hij legt verder uit dat het geen zin heeft om alles twee weken uit te stellen en hij het ook niet begrijpt. Het is een droom, daar wil je toch zo snel mogelijk aan beginnen? Kaylee knikt, maar zegt dat ze dat wel in een mooie shop wilt en niet in één die half af is. Jessie stelt voor om dinsdag te beginnen en één dag in de week te reserveren voor het klussen aan de shop. Er komt nu geen geld binnen benadrukt hij Kaylee is echter niet overtuigd en wil pas beginnen wanneer alles klaar is. Het geld verdienen we wel terug verzekert ze. Ik vind het slap zegt Jessie even later. Als er zoveel geld in mij geïnvesteerd zou zijn, zou ik zo snel mogelijk ervoor zorgen dat het terugverdiend is. Brandon mengt zich nu ook in het gesprek en legt uit dat ze wel moeten tatoeëren in een shop waar ze achter staan. Je moet je er wel fijn bij voelen. Jessie is het er niet mee eens. De ruimte moet gewoon aan de eisen voldoen, dat is het belangrijkste. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *