Adriaan ziet de prijs van de Utopia meerspelen niet zitten

Adriaan ziet de prijs van de Utopia meerspelen niet zitten

Het spel van de Utopia Meerspelen is tot een einde gekomen. Het team van Mylène heeft het gouden eendje gevangen vertelt Hiske. Maar het team van Brandon heeft de meeste eendjes ontvangen voegt ze eraan toe. Hiske concludeert dat het team met het gouden eendje de verrassing krijgt en het andere team de punten. De verrassing is dat jullie vanavond pizza mogen eten op kosten van de bv gaat ze verder. Adriaan knikt maar legt uit dat hij niet meedoet. Erik mag mijn pizza hebben. Wat later loopt Hiske over het terrein en spreekt Adriaan aan. Het is prijs hè, Adriaan zegt ze. Adriaan knikt en legt uit dat hij het heel lief vindt, maar geen pizza hoeft. Het is niet erg, het is goed eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *