Merel vraagt zich af of Jens en Mylène een relatie hebben

Merel vraagt zich af of Jens en Mylène een relatie hebben

Mylène, Jens en Merel zitten in de silo wanneer Mylène begint met praten. Wanneer gaan we nou een goed gesprek voeren? vraagt ze aan Jens. Maandag om half vier grapt Jens op zijn beurt. Mijn agenda is zo vol voegt hij eraan toe. Hebben jullie nou een relatie vraagt Merel even later. Nee, nog niet antwoordt Jens. Nog niet. Wat betekent dat vraagt Merel door. Jens legt uit dat het voor nu niets is, maar het potentieel wat kan worden. En wat is het dan wat jullie nu hebben? vraagt Merel. Jens lacht en zegt dat het goede gesprek daar wellicht meer duidelijkheid in moet gaan geven. We hebben er in ieder geval geen stempel op gedrukt benadrukt hij. Merel is van mening dat de twee eigenlijk een relatie hebben maar dit niet zeggen omdat ze niet willen dat iemand zich met hen bemoeit. Die wens is er wel antwoordt Jens. Merel knikt en legt uit dat zij zich absoluut niet met hen wil bemoeien. Maar je stelt wel deze vragen, dat is tegenstrijdig antwoordt Jens.

En jij Mylène, vind jij ook dat ik me met jullie bemoei? vraagt Merel nog wat later wanneer Jens de silo uit is. Mylène schudt haar hoofd. In mijn ogen stel je alleen maar vragen gaat ze verder. Merel vraagt zich af waarom Jens het niet kan hebben wanneer ze vragen over hun relatiestatus stelt. Ik weet het niet laat Mylène weten. Ik was net koekjes aan het rollen met hem, en toen realiseerde ik me dat ik best benieuwd ben naar hoe het precies zit. Merel knikt. Ik begrijp dat heel goed. Mylène voegt eraan toe dat ze wil weten waar ze aan toe is. Ik vind Jens leuk en het is hartstikke gezellig, maar ik kan geen peil op hem trekken eindigt ze. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *