Gerrit spreekt Dylan aan over de opening van de tattoo shop

Gerrit spreekt Dylan aan over de opening van de tattoo shop

Gerrit en Dylan zitten in de silo wanneer de tattoo shop ter sprake komt. Gaat de shop pas 14 april open? vraagt Gerrit. Waarom? Dylan legt uit dat deze datum na de opening valt. Maar je gaat toch eerst een bedrijf beginnen en dan volgt pas de officiële opening antwoordt Gerrit. Dylan schudt zijn hoofd en laat weten dat hij de shop pas wil openen in het geval deze helemaal af is. Maar jij kiest er dus voor om twee weken lang geen geld te verdienen omdat er een dingetje niet is? gaat Gerrit verder. Dylan legt uit dat hij pas chill kan werken in het geval de muren geschilderd zijn. Het gaat ook om de sfeer die je erin hebt benadrukt hij. Gerrit legt uit dat ze op korte termijn een hoop geld moeten verdienen. De shop is toch een proces waar je naar toe werkt? Dylan geeft aan dat hij Gerrit begrijpt maar hij fijner zijn werk kan uitvoeren in het geval de muren af zijn. Het geld komt er toch wel, of we nou nu beginnen of een week later. Gerrit schudt zijn hoofd en is van mening dat het geld dat verdiend had kunnen worden niet meer terugkomt. Het enige wat aan de ruimte ontbreekt, is gezelligheid. Maar het is Utopia, we moeten het doen met wat er is eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *